Postavite najzanimljiviji listić i osvojite bonus 5 eura

Nagradna igra Wwin kladionice

Postavite najzanimljiviji listić i osvojite bonus 5 eura

M. Skaka

Wwin kladionica i SportSport.ba počinju novi ciklus nagradne igre za najzanimljivije listiće odigrane u ovoj kladionici.

Postavite svoje  listiće odigrane na WWIN- u, bez obzira bili dobitni ili gubitni i postavite je na za to namjenjenu TEMU NA FORUMU portala SportSport.ba.

Minimalni ulog na odigranom listiću je 0,5 KM, a možete postaviti maksimalno 3 listića u toku jednog dana.

Svaki dan, kladionica WWin nagrađuje pet najzanimljivijih odigranih listića sa po 5 eura bonusa. Nagrađeni listiće odabire Wwin tim  koji je u potrazi za najzanimljivijim listićem, bez obzira bio on dobitni ili gubitni.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Registrujte se na www.wwin.eu.

Listiće na forumu SportSport.ba mogu postavljati samo registrovani članovi foruma, pa ako se već niste uključili, uradite to odmah OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.