Postignut dogovor, Real kupio Brazilca za 75 miliona eura!

Alisson novi član Kraljeva?

Postignut dogovor, Real kupio Brazilca za 75 miliona eura!

E. Škorić

Real Madrid će ovog ljeta dovesti nekoliko zvučnih pojačanja, a prvo očigledno iz Italije.

El Mundo Deportivo je objavio kako je Real postigao dogovor s Romom i golman Alisson Becker nakon Mundijala preći će u Madrid.

Real je u potrazi za golmanom i u opticaju su bili David De Gea i Thibaut Courtois, a u posljednje vrijeme počele su kružiti informacije o mogućoj kupovini Alissona, koji je imao nevjerovatnu sezonu u Romi.

Kako javlja MD, Real će platiti 75 miliona eura uz određene bonuse. Roma je tražila 80 miliona, Real nudio 60, ali su se na kraju našli na 75.

Alisson je trenutno u Rusiji sa brazilskom reprezentaciju i sa Cityjevim Edersonom borit će se za jedinicu, ali sigurno je da će biti sada posebno motivisan kada zna da će po povratku kući biti član evropskog prvaka iz Madrida.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi