Nehumani uslovi u Posušju, ali za osam minuta pala su već dva pogotka
Na ovakvom terenu svaki trening i pripreme padaju u vodu - ko se snađe, snašao se.

Posušje je odmah povelo, Leotar izjednačio

Nehumani uslovi u Posušju, ali za osam minuta pala su već dva pogotka

E. Ganibegović

Koliko god Srebrenik bio zatrpan snijegom, čini se da će se utakmica Tuzla Cityja i Veleža igrati u boljim uslovima u odnosu na one u kojima se igra meč Posušja i Leotara na Mokrom docu.

U okviru 20. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine na Mokrom docu se sastaju ekipe Posušja i Leotara.

Utakmica se igra zaista po nemogućim uslovima. Obilne količine kiše učinile su da je teren nakvašen vodom, te je protok lopte skoro pa nemoguć.

Opis nije dostupan.

Sve što su i jedna i druga ekipa radile na pripremama pada u vodu u ovakvim uslovima, no oba tima su već za osam minuta našli put do mreže protivničkog tima.

Domaći tim je odigrao sjajnu akciju već u drugoj minuti. Jović je sjajno prebacio loptu iza leđa odbrane gostiju, a Boban to rutinski rješava za 1:0.

Oglasi

Nedugo zatim, u osmoj minuti, Leotar je izjednačio nakon kornera. Čubrilo je ubacio iz kornera, a gol za poravnanje postiže Handžić.

Opis nije dostupan.

U ovakvim uslovima nismo očekivali baš kišu golova, no improvizacija je očito jača strana za oba hercegovačka tima koja su utakmicu počeli u sljedećim sastavima:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

HŠK Posušje: Kukić, Maglica, Brković, Rozić, Pavlović, Begić, Jović, Toca, Lučić, Dadić, Boban

FK Leotar: Puletić, Uzelac, Čubrilo, Handžić, Šipovac, Aćimović, Đajić, Tahrić, Cmiljanović, Čavić, Georgiev.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi