Posušje novim porazom zakomplikovalo situaciju na vrhu

Druga liga Jug

Posušje novim porazom zakomplikovalo situaciju na vrhu

M. Šljivak
Teme:

Ekipa Klisa pobijedila je kao gost Posušje sa 0:1 i tako je zakomplikovala borbu za sami vrh tabele u Drugoj ligi grupa Jug.

Jedini gol za goste postigao je Muamer Vila. Pogodio je za pobjedu u 50. minuti meča, pa je Klis sada legitiman kandidat za sami vrh tabele i tri su boda iza vodećeg Posušja.

Tomislav je slavio gostujući trijumf kod Cima rezultatom 1:3 i ovaj tim je za sada na drugom mjestu sa dva boda manje od vodećeg tima.

Uvjerljivu pobjedu ostvario je Brotnjo koji je u Čitluku razbio Stolac sa 5:1, a nakon tri uzastopna poraza slavila je i Sloga koja je u Ljubuškom savladala Ramu sa 2:1.

Druga liga Jug, 21. kolo:

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Jug:

Brotnjo - Stolac 5:1
Turbina - Branitelj 2:1
Kamešnica - Troglav 1:0
Cim - Tomislav 1:3
Posušje - Klis 0:1
Sloga - Rama 2:1

Odgođen je meč HNK Sloga - HNK Neum.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi