9

Komentari (9)

VelikiMislilac
Pohvalio bih publiku u Posusju. Prava fudbalska publika za razliku od Radnika... valjalo bi da Posusje izbori opstanak ako nista zbog publike i infrastrukture. Bravo Rodjeni!
zgembo.popuslic
Ko je gledo utakmicu vidio je da je za Posusje sviran isti faul na skoro istom mjestu kao za Borac protiv Veleza kad im je Vranjes dao gol i tada su plakali zbog nepostojeceg faula. Sad je Posusje pogodilo stativu iz tog slobodnog udarca kod rezultata 1:0 i taj faul nije utico na rezultat i zato nema plakanja. Jos jedan dokaz da nase ekipe placu samo kad su zakinute a kad im rezultat odgovara onda sute.
seibeg
Poslije Husrefa Musemića najbolji trener. Aferim za Feđu Dudića, očekivati je blistavu, jako uspješnu karijeru. Vidjeli smo danas kada je pošteno suđenje koliko je dobar, opasan, kvalitetan Velež. Pozdravčina iz grada Tuzla.
Reddevilsh
Naš je Duda Alex Ferguson
Mazi
Joj Hamo vid' mu glave
velez mo
OVOM PRILIKOM DA SE ZAHVALIM GLAVNOM SUDIJI ŠEHOVICU NA POSTENOM I FER SUĐENJU PRVOM OVE SEZONE,I ODMAH SE VIDE REZULTATI,SUDIJA BUJRUM U JABLANICU NA MESO DA TE ROĐENI POCASTE,JEDI I PIJ KOLIKO MOZES SVE PLACAMO,ZA OVO POŠETENO SUĐENJE
KviskoKvesic
Treba mu provjerit kočnice jer može svašta biti
velez mo
OVAJ REZULTAT JE PRODUKT POSTENOG SUĐENJA GLAVNOG SUDIJE ŠEHOVICA,KOJI NAM NIJE SJEKAO IGRU PREMA NAPRJED NITI JE SVIRAO 10-15,NEPOSTOJECIH FAULA ISPRED NASEG SESNESTERCA,JOS JEDNOM BRAVO ŠEHOVICU,KAPA DO PODA
user1579962154
G O S P O D I N, sto je mnogima nepoznat pojam zato te i mrze. Al ti furaj dalje jer itekako znas ko si i gdje si
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti