Kiša uništila ambijent na Mokrom Docu, ali Manijaci nisu izdali i istakli su snažnu poruku!
Foto: K. Dedić

Očekivalo se mnogo više navijača

Kiša uništila ambijent na Mokrom Docu, ali Manijaci nisu izdali i istakli su snažnu poruku!

Eldar Ganibegović

Od 20:45 je na Mokrom Docu u Posušju počeo meč četvrtog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između Posušja i Željezničara, a posjeta nije na nivou očekivane. Razlog je kiša koja je počela padati otprilike 45 minuta pred početak susreta. 

Idealan termin meča Posušje - Željezničar kao i ime kluba koji dolazi na Mokri dolac davalo je nadu da ćemo večeras u Hercegovini uživati u sjajnom fudbalskom ambijentu, no kiša je pokvarila planove mnogima.

Otprilike 45 minuta prije početka utakmice vidjeli jaka kiša je počela padati u Posušju, što je mnoge navijače spriječilo da dođu pratiti ovu utakmicu.

Bez obzira na sve, najvatreniji navijači sarajevskog kluba, popularni Manijaci, nisu izdali i njih stotinjak je na tribinama i bodri svoj voljeni klub na dalekom gostovanju.

Grupa Manijaka pristigla na Mokri Dolac istakla je i parolu sa snažnom porukom: "Neka tvoje ubice nikad ne spavaju mirno! Aner Kasapović". 

Oglasi

Kao što možete vidjeti u gore priloženoj fotogaleriji, na ostalim dijelovima tribina posjećenost nije tako velika.

Organizatori svakako zaslužuju sve pohvale. Sjajan travnjak dočekao je fudbalere dva tima, no protiv vremena se ne može. 

Nakon 15 minuta igre rezultat je početni, 0:0, a ovo su sastavi timova:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Posušje: Kolić, Vrgoč, Brković, Kamenar, Mandić, Krišto, Marques, Marić, Begić, Maglica, Lučić.

Željezničar: Muftić, Kosorić, Cocalić, Krpić, Mekić, Haračić, Drina, Galić, Amoah, Rustemović, Ćosić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

plemic
nikad mi nije žao huligana koji stradaju u navijačkim okršajima.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi