Poznati sastavi Posušja i Željezničar, Mulalić iznenadio s promjenama

Meč se igra na Mokrom Docu

Poznati sastavi Posušja i Željezničar, Mulalić iznenadio s promjenama

Endin Čaušević

Posušje i Željezničar igraju danas meč osmog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Ljubitelji bh. fudbala danas mogu da uživaju u odličnom programu, a sigurno da nas očekuje i zanimljiv okršaj Posušja i Željezničara koji se sastaju na Mokrom Docu.

Željezničar u Posušje stiže nakon remija u derbiju protiv Sarajeva i sigurno je da će klub s Grbavice pokušati da dođe do pobjede i tri boda koja bi ih vratila u sami vrh tabele.

S druge strane Posušje dočekuje Željezničar nakon velike pobjede u gostima protiv Slobode koja je pokazala da ovaj tim ima itekako dosta toga da pokaže.

Utakmica na Mokrom Docu igra se danas od 17:30 sati, a treneri oba kluba su saopštili početne sastave.

Mulalić je napravio nekoliko promjena u sastavu u odnosu na derbi, tako da će danas od prve minute igrati Malić, Kosorić, Amoah, Beća i Haračić.

Posušje: Kukić, Brković, Milanović, Bešlić, Krišto, Hanuljak, Pavlović, Begić, Pavković, Lučić, Horić.

Željezničar: Bender, Galić, Drina, Kosorić, Malić, Hodžić, Hajdarević, Amoah, Beća, Santos, Haračić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jasno je da je u sastavu Željezničara najveće iznenađenje što je na klupi ostao Semir Štilić, ali i iskusnom veznjaku Plavih potrebno je malo odmora u ovom zgusnutom rasporedu.

Glavni sudija ove utakmice je Dragan Petrović iz Banja Luke, dok su njegovi pomoćnici Sreden Udovičić (Prijedor) i Radislav Kačavenda (Gradiška). Četvrti sudija je Miloš Gigović.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi