Potez Jordija Albe pravi pokazatelj Barcine nemoći

Pogodio loptom u lice Robbena

Potez Jordija Albe pravi pokazatelj Barcine nemoći

Edmir Škorić

U samoj završnici utakmice, kada je sve odavno bilo gotovo, Jordi Alba je loptu bacio u lice Arjena Robbena, no nije dobio crveni karton za ovaj neshvatljiv potez.

Bayern je večeras demolirao goste iz Barcelone i slavio sa 4:0, te vjerovatno osigurao nastup u finalu Lige prvaka na stadionu Wembley u Londonu.

 

Lionel Messi i društvo večeras se doslovno nisu vidjeli, a koliko je nervoze bilo prisutno u redovima nemoćnog španskog kluba, pokazuje i potez Albe.

 

U sudačkoj nadoknadi je pored aut-linije, kada je shvatio da je aut za domaći sastav, loptu bacio ravno u Robbenovo lice. Mađar Viktor Kassai mu je dao žuti karton, mada se očekivalo direktno isključenje.

 

No, i pored toga, Alba je imao karton iz prošle utakmice, te neće nastupiti u uzvratu na Nou Campu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

 



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.