Potpredsjednik Leicestera otkrio ide li Vardy u Arsenal

Vjeruje da ostaje u Leicesteru

Potpredsjednik Leicestera otkrio ide li Vardy u Arsenal

Endin Čaušević

Potpredsjednik Leicestera Aiyawatt Srivaddhanaprabha izjavio je za engleske medije da zna gdje će Jamier Vardy igrati naredne sezone.

Mnogi evropski mediji pred početak Evropskog prvenstva prenijeli su da će Vardy svoju karijeru nastaviti u dresu Arsenala. Ipak, Aiyawatt Srivaddhanaprabha je demantovao te navode i izjavio je da napadač Leicestera neće preći u Topnike.

"Veoma brzo će se znati njegova budućnost, ali sam ja uvjeren da on ostaje u Leicesteru. Istina je da ima ponudu Arsenala, međutim sumnjam da će zaigrati u dresu Topnika. On voli ovaj klub i mislim da će to još jednom dokazati", rekao je Aiyawatt Srivaddhanaprabha.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Leicester naredne sezone očekuje nastup u Ligi prvaka, a čelnici kluba će uraditi sve da zadrže okosnicu ove ekipe. Naravno, očekuje se i nekoliko pojačanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi