Potpuni raspad: Messi nije jedini koji napušta Gaučose
Foto: EPA

Još šestorica najavila odlazak

Potpuni raspad: Messi nije jedini koji napušta Gaučose

Midhat Šljivak

"Izgubio sam četiri finala, nije to više za mene", kroz suze je izustio najbolji fudbaler svijeta Lionel Messi opraštajući se od dresa reprezentacije.

Međutim, čini se kako Gaučosima slijede velike promjene u nacionalnom timu, jer Messi nije jedini koji će napustiti nacionalni tim.

To će učiniti još šest vrhunskih fudbalera. Barem tako tvrde argentinski mediji, koji tvrde da će reprezentaciju napustiti Sergio Aguero, Javier Mascherano, Angel Di Maira, Lucas Biglia, Ezequiel Lavezzi i Gonzalo Higuain.

Svi su oni navodno najavili oproštaj od dresa nacionalnog tima, a prvi je to učinio Aguero riječima: "Messi nije jedini koji će otići"...

Tako bi Argentina vjerovatno ostala bez gotovo kompletne prve postave i njihov odlazak bi značio potpuni remont tima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi