Potpuno "osvježeni" stadion konačno dočekao da se predstavi bh. javnosti

Nakon sedam godina opet u Premijer ligi

Potpuno "osvježeni" stadion konačno dočekao da se predstavi bh. javnosti

Admin Čaušević

U subotu i nedjelju će biti odigrano svih šest mečeva 4. kola Premijer lige.

Po prvi put nakon sedam godina bh. elitni rang se vraća na potpuno "osvježeni" stadion Police u Trebinju.

Od 17 sati Leotar će biti domaćin Tuzla Cityju. Trebinjcima će to biti prvi domaći meč ove sezone nakon gostovanja u uvodna tri kola.

Proteklih sedmica u Trebinju je bilo poprilično radno jer se užurbano radilo na poboljšanju infrastrukture pa sada stadion Police ima novo ruho.

Postavljeno je oko 4.000 stolica na svim tribinama. Proširena je loža za novinare, uređene su svlačionice te je instalirana hitroizolacija na dio tribina.

🏟 Samo još jedan red na zapadnoj tribini i sve stolice na stadionu "Police" će biti postavljene. Radnici JU "...

Posted by FK Leotar Trebinje on Sunday, August 1, 2021
Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U Trebinju se nadaju da će stadion biti put jer posljednjih dana u gradu smještenog na samom jugu Bosne i Hercegovine vlada velika euforija.

Leotar je nakon tri utakmice skupio četiri boda na gostovanjima kod Radnika, Borca i Slobode. Posljednji meč u Premijer ligi na svom stadionu Trebinjci su igrali protiv Borca 4. maja 2014. godine kada je bilo 0:5.

Top Komentari

Lavjasingolman
Gdje su reflektori kako može bez reflektora sad.
10 1
jassony
Gdje su reflektori, kako su dobili licencu, a Mladost zbog toga izbacena?
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti