Potukli se igrači Viteza i Rudara na memorijalnom turniru "Galib Mujčić"

Sramotno ponašanje nogometaša na turniru u Vitezu

Potukli se igrači Viteza i Rudara na memorijalnom turniru "Galib Mujčić"

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Danas i sutra na rasporedu je memorijalni fudbalski turnir "Galib Mujčić 2022" koji se igra u Vitezu. Na turniru učestvuju Rudar iz Kaknja, FK Vitez, NK Travnik i NK Čelik.

Danas od 16 sati počeo je prvi polufinalni meč između Rudara i domaćeg Viteza, dok je od 18 sati na rasporedu drugi polufinalni meč između Čelika i Travnika.

Mrlju na ovaj turnir koji se već godinama igra u spomen na bivšeg proslavljenog napadača Viteza, Čelika i Rudara, bacili su igrači domaćeg Viteza i Rudara iz Kaknja. Naime, oni su se u finišu prvog poluvremena međusobno potukli, sijevale su pesnice, nekoliko igrača je povrijeđeno, te je meč prekinut i igrači su otišli u svlačionicu.

Još nije poznato hoće li meč u drugom poluvremenu biti nastavljen, ali svakako jedna velika sramota za igrače jednog i drugog kluba, koji su svojim neprimjernim ponašanjem bacili veliku mrlju na ovaj turnir.

Top Komentari

Gari Garinča
Joj primtivaca u obje ekipe. Sram vas bilo.
8 0
zilan66
Vidi ovog redara sto preskace ogradu,joj bagre majko mila.na turniru takvog znacaja praviti takve scene,primitiva.kakav davez takvi i domacini.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi