Potvrđeno: Anelka pregovara sa Shanghajem

Potvrđeno: Anelka pregovara sa Shanghajem

Shanghai Shenhua pregovara sa napadačem Chelseaja, Nicolasom Anelkom, i sve će biti riješeno u roku od pet dana, potvrdio je to kineski klub.

Ma Yue, glasnogovornik Shanghai Shenhue, potvrdio je za Reuters da je ovaj kineski klub u pregvorima sa francuskim napadačem, ali nije želio otkriti detalje.

"O mnogim detaljima ugovora se raspravlja upravo sada. Pregovori se bliže kraju. Konačan rezultat pregovora bit će u roku od pet dana. Nadamo se da će javnost biti strpljiva", rekao je Ma.

Chelseaje nedavno prihvatio zahtjeve Anelke i Alexa da budu na transfer listi. Za francuskog napadača zainteresovan je još i West Ham, jer Sam Allardyce želi ponovo raditi sa Francuzom sa kojim je proveo neko vrijeme u Boltonu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.