Potvrđeno: Hrvatska ostala bez još jedne zvijezde

Nakon Modrića, Rakitića i Lovrena

Potvrđeno: Hrvatska ostala bez još jedne zvijezde

Fudbalsku reprezentaciju Hrvatske u narednim danima očekuju dvije utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo i to protiv Kosova i Finske.

Selektor Hrvatske Ante Čačić u tim susretima neće moći računati na odranije povrijeđene Luku Modrića, Ivana Rakitića i Dejana Lovrena, a danas je postalo jasno da će Kosovo i Finsku propustiti i Marko Pjaca.

Fudbaler Juventusa je jučer pokušao odraditi trening sa saigračima ali je osjetio bolove u nozi koje je imao i prije dolaska na okupljanje. Današnji pregled magnetskom rezonancijom pokazao je infrakciju fibule, tačnije napuknuće lisne kosti, zbog kojeg će sigurno propustiti dvije sljedeće utakmice.

Da ne bude sve tako sivo po Hrvate, protiv Kosova i Finske će najvjerovatnije zaigrati Vedran Ćorluka, iako je i njegov nastup bio pod velikim znakom pitanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi