Potvrđeno: Juve posalo ponudu za Eliju

Potvrđeno: Juve posalo ponudu za Eliju

Juventus je posalo ponudu Hamburgu za Eljera Eliju, potvrdio je to agent holandskog veznjaka.

Stara dama se nakon godinu dana ponovo povezivala sa Elijom, a sada su Torinezi poslali i zvaničnu ponudu.

"Juventus je već posalo ponudu. Posljednjih nekoliko dana razgovarao sam sa Fabiom Paraticijem. Ukoliko klubovi postignu dogovor Elija će igrati u Seriji A", rekao je Frank Schouten.

Njemački klub prije godinu dana procijenio je vrijednost holandskog veznjaka na 15 miliona eura, ali možda bi Juventus sada Eliju uspio kupiti i za pet miliona manje.

Elija, koji je za Hamburg odigrao 58 bundesligaških utakmica i postigao osam golova, mogao bi popuniti rupu na lijevoj strani veznog reda.a

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti