Potvrđeno: Juventus odbio bogatu ponudu Chelseaja

Plavci žele Alexa Sandra

Potvrđeno: Juventus odbio bogatu ponudu Chelseaja

Endin Čaušević

Juventus iza sebe ima još jednu sjajnu sezonu koja je, ruku na srce, bila historijska da Stara dama nije poražena u finalu Lige prvaka.

Aktuelni prvak Italije u sezoni iza pokazao je da iz godine u godinu sve više napreduje, ali ovaj put nisu imali sreće u finalu Lige prvaka koje je još uvijek ostalo samo želja za Juve. Massimiliano Allegri ima odličan igrački kadar na raspolaganju, no sigurno je da će ovog ljeta biti neki promjena u redovima Stare dame.

Već se špekuliše da će nekoliko igrača napustiti Torino, ali isto tako da će Juve pokušati dovesti par zvučnih pojačanja. Direktor ovog kluba Giuseppe Marotta potvrdio je da italijanske medije da već ima dosta ponuda za igrače ovog kluba, te da je odbio bogatu ponudu Chelseaja za Alexa Sandra.

"Chelsea je poslao ponudu od 60 miliona eura za našeg lijevog beka Alexa Sandra. Koliko ona god bila primamljiva mi smo odlučili da je odbijemo. On je važan dio naše ekipe", rekao je Marotta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi