Juventus odustao od dovođenja Kolašinca?
Foto: EPA

Nude novi ugovor Alexu Sandru

Juventus odustao od dovođenja Kolašinca?

Midhat Šljivak

Bh. reprezentativac Sead Kolašinac nalazi se na meti velikih evropskih klubova.

Jedan od onih klubova koji su željeli dovesti defanzivca Schalkea je i torinski gigant Juventus, no čini se kako njihova zainteresovanost polako opada.

Iako im je Kolašinac bio glavna želja u januarskom prelaznom roku, Stara dama priprema novi ugovor lijevom beku Alexu Sandru i to bi značilo da bh. fudbaler neće doći u redove ovog tima.

Rukovodstvo Bianconera pod svaku cijenu želi zadržati Brazilca u svojim redovima. On ima na stolu ponude Chelseaja i Reala, ali za sada je Juventus u velikoj prednosti u borbi s njima i izvjesno je kako bi ovaj fudbaler mogao ostati u Torinu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Njegov eventualni ostanak znači i da će italijanski velikan odustati od dovođenja Seada Kolašinca, koji će tako vjerovatno put Engleske. Interes za bh. fudbalera pokazali su londonski klubovi Arsenal i Chelsea, ali se povezivao i s prelaskom u ekipu Milana.

Sigurno je da Kolašinca na ljeto očekuje veliki transfer i da bismo ga u narednim godinama mogli gledati u nekom od evropskih velikana.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi