Potvrđeno: Leroy Sane u Manchester Cityju
Foto: EPA

Stigao iz Schalkea

Potvrđeno: Leroy Sane u Manchester Cityju

Midhat Šljivak

Njemački fudbaler Leroy Sane novi je igrač Manchester Cityja.

Ovu vijest je na službenim stranicama potvrdio njegov dosadašnji klub Schalke iz Gelsenkirchena, te će 20-godišnji fudbaler danas i službeno potpisati ugovor s Građanima.

Za usluge ovog mladog fudbalera City će izdvojiti 31,2 miliona funti, pa su se sve glasnine i nagađanja proteklih mjeseci na kraju ipak ispostavile tačnim.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sane je član prvog tima Schalkea postao 2014. godine. Odmah je privukao veliku pažnju na sebe, a u 57 odigranih utakmica za klub postigao je ukupno 13 pogodaka.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti