Potvrđeno: Ljajić na korak do Fiorentine

Pregovori u toku

Potvrđeno: Ljajić na korak do Fiorentine

Edmir Škorić

Fiorentina je na granici potpisivanja ugovora sa ofanzivnim veznim igračem Partizana Ademom Ljajićem. U toku su medicinski pregledi i očekuje se uskoro službena potvrda transfera.

Navodno, Fiorentina i Partizan dogovorili su sve detalje oko prelaska mladog Adema Ljajića (18) u redove italijanskog kluba.

Igračev menadžer najprije nije htio potvrditi te špekulacije, tvrdeći kako se radi o 'podmukloj fazi pregovora', no na službenoj web stranici kluba iz Firenze željno se očekuje službena potvrda transfera.

"AC Fiorentina saopštava da su u tijeku pregovori s FK Partizan Beogradom za konačni transfer Adema Ljajića. Posao će biti formaliziran nakon medicinskih pregleda", piše na službenoj stranici Viola.

Podsjetimo, mladi i talentirani igrač Partizana bio je na korak Manchester Uniteda, no čelnici engleskog kluba odlučili su zadržati Zorana Tošića, a Ljajića vratiti u Beograd.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti