Potvrdio da nije baš najbolji: Mata opisao odnos s Mourinhom

"Nikada nismo sjeli i popričali"

Potvrdio da nije baš najbolji: Mata opisao odnos s Mourinhom

Fudbaler Manchester Uniteda Juan Mata opisao je svoj tretman u klubu sa Old Trafforda i progovorio o odnosu sa Joseom Mourinhom.

Dugo se špekulisalo o tome da su Mata i Mourinho u lošim odnosima, što je godinama 'javna tajna'. Sada se povodom toga oglasio i sam fudbaler, koji je samo potvrdio ono što smo svi očekivali.

"Istina je da nikad nisam sjeo i popričao sa Mourinhom. S njim nemam prijateljski, već profesionalan odnos i to je sve", rekao je Mata, te nastavio:

"Kod svakog trenera se trudim dati maksimum, pa tako i kod Mourinha. O našem odnosu se mnogo priča i teško je kontrolisati sve što se događa, pogotovo kada ti prijatelji i porodica stalno 'zvone' o tome. Uvijek im kažem istu stvar, a to je da ja znam šta se dešava i da se ne dešava ništa loše".

Potražite više informacija na temu Premier league:

"S njim imam profesionalan odnos i zbog toga uvijek osjećam unutarnji mir kad čujem šta se priča o mom odnosu s njim", zaključio je fudbaler Uniteda.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti