Potvrdio klasu: Ronaldo uspješno "iskopirao" Ronaldinha

Majstorija za ovjeru visoke pobjede

Potvrdio klasu: Ronaldo uspješno "iskopirao" Ronaldinha

Real Madrid je velikom stilu eliminisao ili bolje reći ponizio evropskom prvaka Bayern iz Minhena slaveći sa 4:0 na sred Allianz-Arene.

Najbolji fudbaler svijeta za 2013. godinu Cristiano Ronaldo večeras je ušao u historiju najelitnijeg fudbalskog klupskog takmičenja u Evropi. Portugalac je noćas postao najefikasniji strijelac u jednoj sezoni Lige prvaka, a nakon gola za 3:o u 34. minuti utakmice, tri minute prije kraja meča izveo je pravu bravuru.

Vlasnik Zlatne lopte "iskopirao" sjajni udarac Ronaldinha kojim je Brazilac tako što je loptu poslao ispod živog zida pogodio mrežu Werdera iz Bremena 2006. godine. Popularni CR7 učinio je isto, ali najvećem njemačkom klubu, još neko vrijeme aktuelnom prvaku Evrope.

 


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.