Povratak Chicharita na velika vrata?

Na meti Real Madrida

Povratak Chicharita na velika vrata?

E. Čaušević

Meksički reprezentativac Javier Hernandez prošlog ljeta stigao je u Bayer Leverkusen gdje pruža odlične partije.

Chicharito je dugo nosio dres Manchester Uniteda, ali nikada nije dobio pravu priliku da se dokaže na Old Traffordu. Meksikanac je jedno vrijeme bio na posudbi u Real Madridu, ali je tek u Bayeru pokazao svoje prave kvalitete.

Od dolaska u redove Apotekara ovaj napadač pruža odlične partije, a to nije ostalo nezapaženo. Naime, španski mediji špekulišu da bi se Chicharito mogao a velika vrata vratiti u jedan od najboljih svjetskih klubova.

Navodno, Real Madrid je pokazao interes da već u januaru na Santiago Bernabeu ponovo dovede Chicharita. Ovaj 28-godišnji fudbaler bi trebao biti zamjena za Karima Benzemu koji ne pruža baš najbolje partije u posljednje vrijeme.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi