Povreda Miralema Pjanića je prošlost
(Foto: EPA) Miralem Pjanić igra u sjajnoj formi ove sezone, tako da su ovo odlične vijesti za Juventus

Bh. veznjak spreman već za narednu utakmicu Juventusa?

Povreda Miralema Pjanića je prošlost

Miralem Pjanić se u finišu utakmice Lige nacija između BiH i Austrije požalio na povredu. Ubrzo je zamijenjen, a zbog povrede je preskočio prijateljski meč Zmajeva sa Španijom.

U Juventusu su bili zabrinuti nakon vijesti o Pjanićevoj povredi, a on se brzo vratio u Torino. Ipak, već nakon prvih pregleda je bilo jasno da se radi o lakšoj povredi mišića, pa su u taboru Stare dame mogli odahnuti.

Sada italijanski mediji prenose da bi Miralem Pjanić trebao biti u ekipi Juventusa već narednog vikenda kada će Stara dama odigrati prvenstveni duel sa SPAL-om.

Ipak, Juve i dalje ima problema sa povrijeđenim igračima. Tako su pod upitnikom Sami Khedira i Federico Bernardeschi, dok se Giorgio Chiellini vratio treninzima, nakon što je, poput Pjanića, napustio reprezentativni kamp nakon utakmice Lige nacija (Italija - Portugal).

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi