UEFA pitala, on odgovorio: Pjanić izdominirao komentarom na Instagramu

Ko najbolje dodaje u Ligi prvaka?

UEFA pitala, on odgovorio: Pjanić izdominirao komentarom na Instagramu

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić 'proslavio' se jednim komentarom kojeg je danas ostavio na Instagramu.

Zvanična UEFA-ina stranica za Ligu prvaka (@championsleague) objavila je fotografiju našeg fudbalera, a pratiocima postavila jasno pitanje: Ko najbolje dodaje u Ligi prvaka?

U mnoštvu komentara 'običnih smrtnika' izdvojio se i komentar Miralema Pjanića, koji je napisao: Taj što je na slici.

Ne treba ni napominjati da je Pjanićev komentar prikupio ogroman broj lajkova, a do momenta objavljivanja ovog teksta bilo ih je skoro 13.000.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Top Komentari

Woyzeck
Branislav Nusic, pisac...Na ulici rekao nekoj zeni da je krava, i ona ga tuzi. Dodju na sud, osude ga za uvredu. Kada se sve zavrsilo, on kaze sudiji: Gospodine sudija, da li je kaznjivo ako kravi kazem "gospodjo". Kaze sudija: Ne, nije kaznjivo. Nusic se okrene toj zeni i kaze: Dovidjenja gospodjo..... To se zove izdominirati. Napisao taj sto dodaje, i grupa pubertetlija koja sebe naziva novinarima od ovoga napravi naslov. Jadna nam majka svima, sa kim rastu ova djeca danas.
54 56
RodjeniRA
Zavidnost ne visokoj razini! Ajmo ustase i cetnici mars na svoje portale! Ovo je BOSNA!
44 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti