Povrede učinile svoje: Hadžić završio u španskom trećeligašu

Nekada mnogo obećavao

Povrede učinile svoje: Hadžić završio u španskom trećeligašu

Bh. internacionalac Eldin Hadžić, koji se u prošlosti dovodio u vezu sa reprezentacijom BiH, konačno je pronašao novi klub.

Dvadesetšestogodišnji ofanzivac je nakon što je napustio Elche boravio nekoliko dana na probnom radu u trećeligašu Alcoyanu, a ono što je pokazao na treninzima zadovoljilo je ukuse struke i ponuđen mu je ugovor.

Ovom klubu Hadžić se obavezao na šestomjesečno vjernost, a Alcoyano će mu ujedno biti ruka za spas karijere koja je već neko vrijeme u silaznoj putanji.

Hadžić je do prije tri godine bio fudbaler koji je mnogo obećavao. Svojevremeno je bio najbolji igrač Zaragoze, s ovim klubom je dospio pred plasman u La Ligu, međutim brojne povrede su ga spriječile u tome da napravi nešto više.

Tokom dosadašnje karijere Hadžić je, osim za Elche i Zaragozu, igrao još za Almeriju, Hercules, Eibar, Oriheulu i drugi tim Valencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi