Povrijedio Lena, pa presudio Arsenalu: Vrijeđali su me, ali su dobili ono što zaslužuju

Maupay u centru pažnje

Povrijedio Lena, pa presudio Arsenalu: Vrijeđali su me, ali su dobili ono što zaslužuju

Endin Čaušević

Arsenal je danas doživio šokantan poraz na gostovanju kod Brightona (2:1) u meču 30. kola Premiershipa.

Ovaj meč obilježio je igrač domaćeg tima Neal Maupay koji je krajem provog poluvremena bio krivac za stravičnu povredu golmana gostiju Bernda Lena, a zatim je postigao gol za pobjedu svog tima u posljednjim sekundama utakmice.

Nakon meča igrači Arsenala su se okomili na Maupaya, a Guendouzi je s njim imao i fizički obračun. Oni su ga optužili za povredu Lena, ali na svu sreću situacija se brzo smirila.

Maupay se oglasio nakon utakmice i objasnio je da su ga igrači Arsenala vrijeđali dok su vodili 1:0. No, kada su domaći došli do preokreta i to njegovim golom krenuli su u fizički obračun.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nisam htio da povrijedim Lena i zaista mi je žao. Želim mu brz oporavak. Ipak, neki igrači Arsenala moraju naučiti kako da se ponašaju. Kada su vodili 1:0 svašta su mi dobacivali i sada su dobili ono što su zaslužili", rekao je Maupay.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DR..AJIZAG
Tako je MAJSTORE..TI i JA smo KRIVI za danasnji poraz 56SENALA..
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti