Povrijedio se Amer Gojak

U meču protiv Rudeša

Povrijedio se Amer Gojak

Midhat Šljivak, foto: EPA

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Amer Gojak (20) povrijedio se danas u utakmici HNL-a između Rudeša i Dinama. 

Veznjak zagrebačkog tima je susret započeo među 11 odabranih, ali je u 43. minuti morao van terena zbog povrede i šansu umjesto njega je dobio Dani Olmo.

Iskreno se nadamo da se ne radi o težoj povredi i da će Gojak uskoro ponovo biti spreman za nastupe jer se radi o jednom od dragulja bh. fudbala.

Sjajni mladi fudbaler je ove sezone standardan član Modrih. Nastupio je u 16 utakmica, a postigao je jedan gol uz četiri asistencije.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti