FK Željezničar prestavio pojačanje za narednu sezonu

Pozder: Željo je jedini klub iz BiH u koji bih došao

Endin Čaušević

Prvo pojačanje FK Željezničar za narednu sezonu, Denis Pozder, danas je predstavljen na press konferenciji na Grbavici.

Pozder je jučer odradio ljekarski pregled, dok je danas odradio nekoliko testova nakon čega je potpisao ugovor sa ekipom Željezničara. Pozder je kazao da je sretan što je došao u ekipu s Grbavice.

"Drago mi je što sam došao u Željeznilar. Kada sam čuo da me Željo prati i želi sve mi je bilo jasno. To je jedini klub u koji bih došao u BiH. Dat ću sve od sebe na terenu da navijači budu sretni, da treneri budu sretni i svim. Za dolazak u Želju presudilo je to što sam čuo da je ovdje zdrava konstrukcija i da je sve jako profesionalno", rekao je Pozder, te dodao:

"Što se tiče navijača to svakom igraču mnogo znači. Kada izađeš na teren i vidiš navijače dobiješ adrenalin i isplati se boriti na terenu.

Direktor FK Željezničar, Mirsad Šiljak, kazao je da će Pozder postat član ovog kluba od 1. jula, te da je ovo plod višemjesečnog skautinga.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Denis ima bogato evropsko iskustvo, igrao je za renomirane klubove i nadam se da će istim tempom igrati i kod nas", rekao je Šiljak.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi