Poziv BiH dobili Niko Kovač, mlađi Misimović...

Prijateljske utakmice U15 reprezentacije

Poziv BiH dobili Niko Kovač, mlađi Misimović...

Pionirska reprezentacija BiH će odigrati dvije prijateljske utakmice sa odgovarajućom selekcijom Rusije.

Iz krovne kuće bh. nogometa objavili su kako će obje utakmice biti odigrane u BiH, tačnije u Etno selu Stanišići, a poznato je i koji su igrači dobili poziv za ovo okupljanje.

Na spisku selektora Zorana Erbeza se nalazi ukupno 20 fudbalera, među kojima je i sin Zvjezdana Misimovića, mladi Luka koji igra za Munchen 1860, kao i - Niko Kovač.

Kovač ima isto ime i prezime kao mnogo poznatiji donedavni trener Bayerna, a zanimjivo je i da igra za Eintracht iz Frankfurta, u kojem je, podsjetimo, radio i hrvatski stručnjak. U jednoj emisiji u Njemačkoj čak su se zajedno i pojavili.

Okupljanje naše selekcije je inače zakazano za nedjelju, a utakmice će biti odigrane 10. i 13. marta.

Pozvani su sljedeći igrači: Tarik Karić (Željezničar), Salih Hadžić (Mladost), Arman Šutković (Sarajevo), Ante Prusina (Široki Brijeg), Ferid Šerbečić (Sloboda), Nemanja Rendić (Borac), Halil Kolenda (Sarajevo), Kenan Lamadžema (Sarajevo), David Čamber (Zrinjski), Marko Kozina (Zrinjski), Niko Kovač (Eintracht, Njemačka), Amar Zahirović (Vodice, Hrvatska), Marko Brkić (Borac), Ismar Šabanović (Rapid, Austrija), Ensar Mešić (Sarajevo), Đanis Gosto (Velež), Luka Misimović (Munchen 1860, Njemačka), Bakir Nurković (Sarajevo), Sergej Damjanić (Borac), Faris Husić (Sarajevo).

Top Komentari

Adnanos
Vodice?
0 2
jasminhondo
Nepotpun / netačan sastav
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti