Ubjedljiv poraz bh. pionira od Gruzije

Sljedeći meč protiv Moldavije

Ubjedljiv poraz bh. pionira od Gruzije

Pionirska reprezentacija naše zemlje poražena je danas sa 0:3 od Gruzije u drugom kolu UEFA Razvojnog turnira koji se održava u Litvaniji.

Selekcija koju predvodi Zoran Erbez nije pružila baš najbolju partiju i na kraju je ubjedljivo poražena, a dva od ukupno tri pogotka postignuta su u prvom dijelu.

Najprije je Khabuliani mrežu BiH zatresao u desetoj minuti, a potom je isti igrač povisio na 2:0 dvije minute prije odlaska na odmor. Do kraja utakmice, tačnije u 59. minuti, za Gruzijce je gol postigao i Tsulukidze.

Reprezentacija BiH je nastupila u sastavu: Arman Šutković, Nemanja Rendić, Halil Kolenda, Bakir Nurković, Faris Husić, Salih Hadžić, Ensar Mešić, Ante Prusina, Sergej Damjanić, Kenan Lamadžem, Marko Brkić. Igrali su još: Marko Kozina, Đanis Gosto, Haris Ibrišagić, Marko Glavina, Benjamin Ahmetspahić, Aleksa Raca, Mirza Prguda, Maid Babović.

U posljednjem kolu bh. pioniri će se sastati sa vršnjacima iz Moldavije 22. avgusta u 10:00 sati u Marijampoleu.

Top Komentari

Morfeus
Ne razumijem zasto se I pioniri moraju vrbovati iz vana , pogotovo kada toliko mladih I talentovanih igraca imamo u Bosni? Ako je neko toliko dobar , a igra u ligi petice, tu razliku mozemo vidjeti tek sa nekih 18 godina, a ne ranije.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi