Poznat datum odigravanja zaostalih susreta, vječiti derbi 28. oktobra

Zvanično

Poznat datum odigravanja zaostalih susreta, vječiti derbi 28. oktobra

Samir Mlaćo

Danas je održan žrijeb parova osmine finala Kupa BiH, a igra se jedan meč.

Susreti su igraju 21. oktobra, ali ne i svi.

Naime, tada će biti odigran zaostali premijerligaški duel Željezničara i Zrinjskog, dok se 28. oktobra igra zaostali meč Sarajeva i Željezničara. Zanimljivo da će 28. oktobra biti odigran i duel Zrinjskog i Širokog Brijega.

Bit će to veoma gust raspored za navedene klubove, a kako je već poznato, odgode mečeva su dobili zbog nastupa u evropskim takmičenjima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Navedeni termini su potvrđeni iz NS BiH.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Kad će više pustiti navijače
6 2
DadiG
Neka se više sve nadoknadi i pohvataju konci. Kada pogledaš na tabelu nekada neki timovi imaju tri utakmice više od drugih. Samo ovog vikenda (u nedjelju) Borac slavio što je prvi sa jednim bodom prednosti nad Sarajevom i Jagodić najavljuje titulu a imaju dvije utakmice više. Na tabeli Željo dijeli 5 i 6 mjesto i Zrinjski sedmi ali imaju 3 utakmice zaostatka...
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi