Poznat je Petevov plan s "premijerligaškim" reprezentativcima

Okupljanje u petak

Poznat je Petevov plan s "premijerligaškim" reprezentativcima

Admin Čaušević

Fudbalska reprezentacija BiH za desetak dana gostuje SAD-u u prijateljskoj utakmici.

Selektor Ivaylo Petev je u srijedu objavio spisak reprezentativaca, a već je i poznat plan mini priprema za duel s Amerikancima.

"Naša selekcija će u Zenici boraviti tri dana, prije nego što u ponedjeljak, otputuje u Los Angeles, gdje će 18. decembra u 17.15 sati po lokalnom vremenu odigrati prijateljski susret sa reprezentacijom Sjedinjenih Američkih Država.

Tim povodom, u petak 10. 12. 2021. u 12.30 sati, selektor Ivaylo Petev i dvojica igrača, biće na raspolaganju medijima u Trening kampu NS/FS BiH.

Tokom vikenda neće biti dnevnih medijskih aktivnosti ali će NS/FS BiH obezbijediti preuzimanje fotografija i ostalih sadržaja preko svoje zvanične web stranice i/ili posebnih linkova", saopšteno je iz krovne kuće bh. fudbala.

Podsjećanja radi, spisak izgleda ovako:

Golmani: Belmin Dizdarević (Sarajevo) Nikola Ćetković (Borac).

Odbrana: Selmir Pidro, Numan Kurić (Sarajevo), Aleksandar Vojnović (Borac), Hrvoje Barišić, Josip Ćorluka (Zrinjski), Vedran Vrhovac (Željezničar), Ajdin Nukić (Tuzla City).

Vezni red: Andrej Đokanović (Sarajevo), Amar Begić (Borac), Igor Savić (Zrinjski), Marijan Ćavar (Široki Brijeg), Mehmed Ćosić, Haris Ovčina (Velež), Saša Maksimović (Sloboda), Almedin Ziljkić (Olimpija Ljubljana).

Napad: Sulejman Krpić (Tuzla City), Jovo Lukić (Borac).

Top Komentari

SeoRusilac
A gdje je Bilbija?
1 2
enko
A gdje je Peci Koza
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi