Poznat plan zimskih priprema fudbalera Mladosti iz Kaknja
Cilj ekipe iz Doboja kod Kaknja u ovoj sezoni je izboriti plasman u Ligu za prvaka

Ponovo odlaze u Antaliji

Poznat plan zimskih priprema fudbalera Mladosti iz Kaknja

Dino Kurbegović

Ekipa Mladosti iz Doboja kod Kaknja je napravila plan priprema za drugi dio takmičenja u Premjer ligi BiH.

Prvi dio priprema će biti odrađen u BiH do 21. januara. Tada ekipa putuje u Tursku, tačnije u Antaliju, svoju tradicionalnu destinaciju za zimske pripreme.


Povratak u BiH je predviđen za 04. februar 2018.

Tokom priprema, kako u BiH tako i van naše zemlje, ekipa će odigrati više prijateljskih/pripremnih utakmicam a protivnici će biti poznati uskoro.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sigurno je da će biti i nekoliko promjena u igračkom kadru. Određeni igrači nisu zadovoljni minutažom, dok s druge strane, šef struke Edis Mulalić želi angažovati određena pojačanja na nekoliko pozicija.

Kao što smo već pisalim u drugom dijelu sezone Mladost će biti jača za usluge veznjaka Damira Sadikovića, koji je konačno stekao pravo nastupa za klub iz Kaknja, ali i Adnana Zahirovića koji se oporavio od povrede.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije