Poznat termin prvog El Clasica u sezoni
(Foto: EPA)

La Liga je ponovo donijela zanimljivu odluku

Poznat termin prvog El Clasica u sezoni

Midhat Šljivak

Prvi El Clasico u novoj sezoni La Lige, duel Barcelone i Real Madrida, dobio je službeni termin.

Predsjednik La Lige Javier Tebas objavio je sinoć kako će Barcelona na Nou Campu dočekati Real 28. oktobra i to u terminu od 16:15 sati.

Ovaj popodnevni termin je odabran zbog gledaoca širom svijeta koji su fanovi najvećih španskih klubova i kojima većina noćnih termina ne odgovara.

Tako će nakon dvije godine Barca i Real ponovo igrati u terminu od 16:15 sati, baš kao što je to bio slučaj 3. decembra 2016. godine.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Tada je također Barca bila domaćin, a meč je završen neriješenim rezultatom 1:1. Golove su postigli Luis Suarez i Sergio Ramos.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti