19

Komentari (19)

Alpasinacxx
Kao navijač Sarajeva, iskreno želim Čeliku da izbore poziciju koja vodi u evropu, kroz svašta ste prošli, imate dobre i lokalne klubu navijače. Nek sutra padne BATE a za vikend kone. :)
Alpasinacxx
Lojalne klubu*
Rus
Celikspor se malo uzdigao
Majstor_ZE
Plava kurva se dobro guzi
Dzebra2019
Majstor_ZE
Puste zelje malog plavog
Bulwyf
Ligi cijeloj treba jak celik, dobar teren, puno publike, valjda i fudbal nece biti los
Samoiskreno
Rekord sezone 13 000 !
Majstor_ZE
O cemu prica ovaj andi???? Najveca posjeta je ubjedljivo na Bilinom Polju, Čelik masala sve vise i vise napreduje, onaj ko to ne vidi, glup je ko kurac
MirzaBarucic
Napredujete, elhamdullilah. Do sad ste bili kanta za nabijanje, sad ćete biti zlatna sredina.
franjo25z
Jesi li ti stvarno toliko glup .....ili treniras
Majstor_ZE
Uglavnom vas karamo kako hocemo volja ti na Grbavici volja na Bilinom Polju, pusite ga tamo pusite ga vamo
andi
ma de ba neka bude 5 hilj,extra,pusto pumpanje,raja provalila,neće djece boraca i invalida na bilino. neće jer 20 god,protjeruju takvu djecu,sveke godine otjeraju nekog i taj procvjeta u drugom klubu,a u ćelik dovedu niźe razredne igraće tako da teži i turćin ka niže razrwdnom rangu,PROBUDILA SE PUBLIKA U ZENICI,SVE VIŚE SHVATA DA SU PREVARE I KRIMINAL NA BILINOM POLJU.
Majstor_ZE
Eh eto na Kosevu, Grbavici, Tusnju , Vrapcicima, Pecari med i mlijeko nema prevara, de ne seri. Ako se tebi ne ide, ima ko ce doci. Dolazi raja u subotu iz Njenacke Austrije samo zbog utakmice Čelik - Željezničar. Tim tvojim teorijama zavjere nema osnova sve sto pricas je sviranje kurcu, Bilino Polje ce biti ispunjeno do posljednjeg mjesta, samo da ne bude kise.
MirzaBarucic
Pa vama dijaspora i puni stadion :)
franjo25z
Opet ti treniras vidi se.....sve si veci glupan....mali plavi
franjo25z
Opet ti treniras vidi se.....sve si veci glupan....mali plavi
Majstor_ZE
Uvijek smo bili iznad vas po posjeti mali strumfe
Jebihordezla
sad smo se uvjerili da si glup :P
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.