Poznata lica na Grbavici na okršaju Željezničara i Veleža

Utakmica uskoro počinje

Poznata lica na Grbavici na okršaju Željezničara i Veleža

E. Čaušević

Fudbaleri Željezničara igraju danas na Grbavici protiv Veleža pripremnu utakmicu.

Utakmica je trebala početi u 18:30 sati, ali zbog visoke temperature odlučeno je da se početak meča malo odgodi.

No, igrači oba tima će uskoro istrčati na teren stadiona Grbavica. Meč se igra pred praznim tribinama zbog epidemiološke situacije u našoj zemlji, a samo rijetki su dobili šansu da prate ovu utakmicu.

Naš fotoreporter je na tribinama zapazio dojučerašnjeg igrača Plavih Kemala Osmankovića, a tu su i bivši članovi Željezničara, Irfan Fejzić i Benjamin Čolić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također, na zapadnoj tribini stadiona Grbavica, između ostalih, nalaze se i vodeći ljudi dva kluba Admir Džubur i Džemil Šoše.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Matic
Ovo ti poznata lica? Vecina nasih novinara su jedno obicno smece, ali ovaj Causevic je najveca olos koja zivi na ovoj planeti. Napisi jedan clanak o tvojim tajnim sastancima sa nasim pohlepnim vodjom i kamatarom i smisljanju prica kako bi se sakrila istina o nasem Zelji. Olosu
6 7
Premier
Šta je s maskama?
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti