Poznata nova destinacija Medunjanina?
EPA

Tvrde inostrani mediji

Poznata nova destinacija Medunjanina?

Bh. reprezentativac Haris Medunjanin napustio je danas Maccabi iz Tel Aviva. 

Izraelski klub je dozvolio našem fudbaleru da karijeru nastavi u MLS-u i između dvije strane je danas raskinut ugovor, a čini se da je poznato i u kojem klubu će Medunjanin igrati u budućnosti. 

Kako prenose inostrani mediji, uz Chicago Fire za Medunjanina je pokazala interes i Philadelphia Union kojoj je navodno najbliži u ovom trenutku. Ukoliko se ova informacija ispostavi kao tačna, Medunjanin će sa članom MLS lige potpisati trogodišnji ugovor.

Tridesetjednogodišnji Medunjanin se u Maccabi vratio u januaru prošle godine, a odigrao je 56 utakmica u kojima je postigao šest golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti