Poznata potencijalna zamjena za Beckhama u LA Galaxyju

Poznata potencijalna zamjena za Beckhama u LA Galaxyju

Midhat Šljivak

Legendarni engleski fudbaler David Beckham oprostio se titulom prvaka MLS-a od ekipe Los Angeles Galaxya, a kako navode američki i španski mediji poznata je njegova zamjena na mjestu prve zvijezde tima.

Novi igrač tima iz Los Angelesa trebao bi postati brazilski velemajstor Kaka, kojem se Jose Mourinho prema pisanju španskih medija zahvalio na saradnji, te je Kaka slobodan u izboru novog kluba.

Čak je i Beckham dao podršku Kaki, a Englez smatra kako bi Brazilcu bio najbolji potez preći u Los Angeles.

"Mislim da bi dosta klubova željelo vidjeti Kaku u svom timu. Proveo sam dosta vremena s njim i zaista je sjajan momak. Predložio bih mu da ne razmišlja puno i da ode u Los Angeles. Lako bi se snašao tamo i bio bi miljenik navijača. Ne bi pogriješio sa izborom", rekao je Beckham.

Kaka je sinoć bio strijelac u trijumfu Reala protiv Ajaxa, a nakon susreta nije želio komentarisati navode o odlasku iz kluba, eć je jedino izjavio kako će poštovati svaku odluku kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.