Poznata zamjena: Real se rješava Cristiana Ronalda!

Portugalcu jučerašnja izjava bila kobna

Poznata zamjena: Real se rješava Cristiana Ronalda!

Cristiano Ronaldo će ovog ljeta napustiti Real Madrid i to nakon loših izjava jučer o njegovim saigračima, prenosi španski El Confidencial.

Portugalac je nakon poraza od Atletica rekao da nije zadovoljan igrom saigrača te da nisu na njegovom nivou i da je to najveći problem u Realu. 

On se nakon toga poušao ispraviti, ali očito da je bilo kasno i Florentino Perez je odlučio da će on napustiit tim na kraju sezone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kako prenosi isti izvor, Real Madrid je već pronašao zamjenu za njega, a to će biti sjajni napadač Bayerna Robert Lewandowski. 

Smatra se da će Perez biti ključni igrač u dovođenju prvog strijelca Bundeslige na Bernabeu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi