Poznati dobitnici ulaznica za meč Sarajevo - Zaria

Revanš meč prvog pretkola Evropske lige

Poznati dobitnici ulaznica za meč Sarajevo - Zaria

Endin Čaušević

U saradnji sa FK Sarajevo, SportSport.ba nagradio je vjerne čitatelje ulaznicama za utakmicu Sarajevo - Zaria.

Sarajevo u četvrtak na Koševu igra revanš utakmicu prvog pretkola Evropske lige protiv moldavskog kluba od 2 sati. U prvom meču Zaria je slavila sa 2:1, te će izabranici Mehmeda Janjoša pokušati nadoknaditi zaostatak i plasirati se u drugo pretkolo.

Da biste dobili jednu od četiri ulaznice za duel Sarajevo - Zaria bilo je potrebno da tačno odgovorite na nagradno pitanje: Ko je novi kapiten Sarajeva? Tačan odgovor je Marko Mihojević.

Ulaznice za ovaj meč dobili su: Nadir Kobašević, Elma Ligata, Edin Bušatlić i Rasim Belko. Karte se mogu preuzeti sutra od 8 do 20 sati uz pokaz identifikacionog dokumenta u fan shopu u prostorijama FK Sarajevo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti