Poznati finalisti, večeras susreti za treće mjesto

Šutkov memorijal bliži se kraju

Poznati finalisti, večeras susreti za treće mjesto

Samir Mlaćo

21.Memorijalni malonogometni turnir “Admir Ljubuškić Šutak“ u Bugojnu bliži se samom kraju, a poznati su i finalni parovi u omladinskoj i seniorskoj konkurenciji. Večeras će se igrati utakmice za treće mjesto u obje konkurencije, dok je finale planirano za petak.

Kod omladinaca za treće mjesto igrat će NK Iskra i Sport Prevent 2000, dok kod seniora  za isto mjesto igraju AD Spedition i ATT d.o.o. Gornji Vakuf. Program počinje u 20 sati. 

U velikom finalu u petak će u omladinskoj konkurenciji igrati Sloga i Sport Prevent 2001, dok će za prvo mjesto koje iznosi 10.000 KM kod seniora snage odmjeriti Veterani Šadrvana (za Ruleta i Fuku) i Općina Novi Travnik.

U finalnoj noći planirana je i utakmica između Veterana NK Iskra i grada Travnika, a kao i prethodnih noći očekuju se pune tribina stadiona Mladost. Nakon finalne utakmice i uručenja pehara za najbolje ekipe i pojedince, uslijedit će i svečano zatvaranje turnira. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi