Poznati parovi polufinala

UNSA košarkaška liga

Poznati parovi polufinala

U subotu 23.06.2012. godine je u KSC Ilidža i zvanično započela završnica UNSA lige 2012.

Nakon više od mjesec dana takmičenja po grupama u kojima je nastupalo 60 ekipa, najbolji iz grupa su dobili priliku da kroz direktne okršaje dođu do finala i titule najboljih momčadi lige.

Pravni fakultet - Mašinski fakultet 42:48

Ekonomski fakultet - Poljoprivredno-prehrambeni fakultet 79:77

Fakultet sporta i tjelesnog odgoja - Građevinski fakultet 20:0 

Fakultet političkih nauka - Prirodno-matematički fakultet 80:61

Gorac Perc - Fakultet političkih nauka: „Odigrali smo kvalitetnu utakmicu protiv veoma neugodnog protivnika. Ekipa PMF-a  je pružila jak otpor i čestitao bih im na odličnoj utakmici. Za nas je veoma bitno da smo nastavili pobjednički niz pred polufinalnu utakmicu i nadamo se povoljnom rezultatu“.

Utakmice polufinala se igraju u petak 29.06.2012.

14:00 Fakultet sporta i tjelesnog odgoja - Mašinski fakultet

15:00 Fakultet političkih nauka - Ekonomski fakultet

Finale kao i utakmica za treće mjesto odigrat će se u utorak, 02.07.2012. godine. Obje utakmice će se odigrati u KSC Ilidža, a ulaz za gledaoce je slobodan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti