Poznati rivali Slobode u pripremnom periodu

Plan priprema FK Sloboda

Poznati rivali Slobode u pripremnom periodu

Samir Mlaćo

Danas je u 12 sati održana prozivka FK Sloboda na kojoj se igračima i medijima obratio šef stručnog štabaa Tuzlaka Vlado Jagodić.

Novi član tima sa Tušnja danas je i zvanično postao 25-godišnji stoper Adnan Zukić, koji je već duže vrijeme trenirao sa Slobodom, nakon povratka iz Češke, tačnije Usti nad Labem.

Tuzlaci će sutra obaviti prvi trening u 18 sati, a u subotu će biti odigrana i utakmica između dva tima izabranika Vlade Jagodića.

U nedjelju će nogometaši Slobode imati slobodan dan, a 29.06. planiran je put na Kupres. 

Nakon dva dana treniranja, u nedjelju 02.07. protivnik Slobodi će biti Cibalia, dok je četiri dana kasnije rival mostarski Zrinjski.

U nedjelju 09.07. Sloboda će odmjeriti snage sa Radnikom iz Bijeljine, a u utorak 11.07. planiran je put kući.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Generlaka pred početak sezone zakazana je za 15.07,a  protivnik još uvijek nije poznat, dok je početak nove sezone BH Telecom Premijer lige BiH zakazan za 22.07.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi