Poznati sastavi: Allegri ponovo iznenadio navijače Juventusa

Uskoro počinje meč u Sevilli

Poznati sastavi: Allegri ponovo iznenadio navijače Juventusa

Endin Čaušević

Fudbaleri Juventusa večeras igraju na gostovanju protiv Seville u okviru petog kola grupne faze Lige prvaka.

Obje ekipe će najvjerovatnije izboriti plasman u nokaut fazu ovog takmičenja, ali još uvijek nije poznato koja ekipa će biti prvoplasirana u ovoj grupi. Večerašnji meč mogao bi odlučiti dosta toga, a iz oba tabora poručili su da idu na pobjedu.

Do početka utakmice ostalo je nešto manje od sat vremena, a treneri obje ekipe objavili su početne sastave. Dobra vijest za bh. navijače je da se Miralem Pjanić vratio u prvu postavu Juventusa. Jedino iznenađenje Allegrija je što je ovaj put odlučio igrati sa dva štopera u formaciji 4-3-3.

Sevilla: Rico, Pareja, Mercado, Rami, Mariano, Escudero, Nzonzi, Vazquez, Iborra, Vitolo, Vietto.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Juventus: Buffon, Evra, Rugani, Bonucci, Alves, Khedira, Marchisio, Pjanić, Alex Sandro, Cuadrado, Mandžukić.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi