Poznati sastavi Japana i Senegala

Borba za osminu finala

Poznati sastavi Japana i Senegala

Endin Čaušević

Današnji program Svjetskog prvenstva u Rusiji nastavlja se okršajem Japana i Senegala koji nakon prvog kola imaju po tri boda u grupi H.

Japan je u prvom kolu bio bolji od Kolumbije, dok je Senegal savladao Poljsku. Ekipa koja danas ostvari pobjedu u ovom duelu će biti već jednom nogom u osmini finala Mundijala.

Do početka meča na Central stadionu ostalo je nešto više od pola sata, a selektori obje ekipe su saopštili početne sastave. Jasno je da je ovo meč velikog uloga za oba tima i zbog toga treneri nisu željeli ništa da rizikuju što se tiče sastava.

Japan: Kawashima, Sakai, Yoshida, Shoji, Nagatomo, Hasebe, Shibasaki, Haraguchi, Kagawa, Inui, Osako.

Senegal: K. N'Diaye, Wague, Sane, Koulibaly, Sabaly, Gueye, A. N'Diaye, P. Ndiaye, Sarr, Niang, Mane.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Klupa Japana: Higashiguchi, Nakamura, Endo, Honda, Makino, Muto, Okazaki, Oshima, Sakai, Ueda, Usami, Yamaguchi.

Klupa Senegala: Diallo, Gomis, Diouf, Gassama, Kara, Keita, Konate, Kouyate, Mbengue, N'Doye, Sakho, Sow.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi