17

Komentari (17)

chs1975mostar
sretno mome VELEŽU!!@ DUSMANI NEK CRKNU OD MUKE,, LP svima dobronamjernima
VelaHavle
Ima li gdje prijenos Veleza ?
chs1975mostar
chs1975mostar
(17:30h, Arena Sport 1)
VelaHavle
Lazes jaraniko. Imam ja Arenu, nema prijenosa.
Mirko
Ha ha ha bolesnika sam komentariše i sam odgovara .Da ti nisi Meho Dzeger
ForzaLikCE
VelaHavle
Sta ti je Mirko jbm ti mamu... ko ti drma kavez ?
chs1975mostar
idi procitaj ako oni lazu i ja lazem!!! tu sam i ja procitao!!!@ jos je rano tek se 10min ukljucuje!! idi provjeri procitaj ja nikad ne lazem!! i kad procitas,,vrati se ovde pa mi se izvini,,!!!,, oni su to NAPISALI!!
chs1975mostar
ja nikad ne lazem,,evo prenose UTAKMICE!! izvini se!!! moram sad gledati utakmicu
VelaHavle
Hahaha evo izvinjavam se, fakat ima... nije pisalo na pregledu programa... idem i ja gledati... mozda ova Mladost ima dobrih igraca za mog Sarajeva, a treba pratiti i Crnickog koji je na posudbi... al lud si ko struja kralju :D
chs1975mostar
ok primam izvinjenje!! :-) .. a hoce biti drago DUŠMANIMA!@ko VELEŽ izgubi ili remizira!!!ima jos 45 min!! nema VEZE STA god!! jedan napad i primismo,,go!!! nebitno STA god!! Idemo dalje cujemo se na kraju tekme,,
chs1975mostar
jeli tebi izbacilo nakon prvog poluvremena veleža???
chs1975mostar
Ibro fergusone,,nadam se da kad procitas ovu pjesmu moju,,da Ce ti kanut suza na bradu tvoju!! obrisi je sa lica SVOGA i za inati se ko mi MOSTARCI kad na kaze mati..nemoj moj Ibro stati..vec kreni putem kojim hodis i mi svi zelimo da pobjedis..a nasi junaci kad procitaju ove moje rijeci,,pa i oni nece htjeti leci,,vec svakog DANA svoje Ce mustre dobro ispeci!!!kodro Rema i cjela Mostarska stara šema!!!pa i šemso i šoše!!! NADAM se da svi poraženi odoše!!@ velez sa glavom GORE,,i svi mu kazemo samo tako i MORE!!! SRETNO moj VELEŽU,,do prve titule,,pa iako su se sve rjeke izmutile,,i sunce kad grane veležu Ce da svane!!!
chs1975mostar
Pjesma mome ibri//Fergusonu// dok sam gledao trening//sam je NAPISAO/EVO GLEDAM MOGA IBRU BIH FERGUSONA,KAKO U SVOME TEFTERU SA OLOVKOM U RUCI PRAVI SMOTRU,,VELEZOVIH SOKOLOVA,,TO SU TI BOLAN NEBIO SVE JUNAK DO JUNAKA,,I DJABA JE ONIMA STO HOCE DA SE PRAVI PROTIV NJIH HAJKA..IBRGA STARI BEG KO SA ŠTAPOM UKAZUJE STA JE RADIT SVAKOM.. VELEŽOVI JUNACI SLUSAJTE GA STA VAM ZELI RECI,,JER CE SE SVAKI DUSMAN OPECI,,ZNA TI ON STA RADIT TREBA I TO DA GA DUSMAN NA SVAKOM ČOSKU VREBA!!!SA NJIM CETE JAKO JATO POSTAT I SVIMA TESKU PORUKU POSLAT!!!DA VELEZ VISE NIJE STO JE BIO,,I DA NIJE PROSLOST SVOJU ZABORAVIO,,VEC KRENUO JE SADA DA NANESE MNOGIJIMA JADA!!!STO SU NJEMU ZULUM PRAVILI I MISLILI DA SU GA STROVALILI..IBRO LEGENDO NAS MOSTRASKI CARE DOKAZAO SI DA TEBU NISU BITNE PARE..VEC SA SVOJIM JUNACIMA BORI SE I SA NJIHOVOM JAUCIMA..JER I SAM ZNAS DA PUT DO USPJEHA JE TEZAK,,I KAD SE POPNES NA TRON SAKRI SUZE SVOJE MADA ZNAM DA CE DOCI NA OCI MOJE!! OD DJETINJSTVA SANJAM PEHAR CHAMPIONA,,AL SE NADAM IBRO FERGUSONE NAS,DA CES GA TI DONJETI AKO BOG DA BAS!!!
chs1975mostar
vec su evo pocela raja dusmani klikati negativno!!! jos nije ni pocela tekma!! @ VELEZA vise prate nego svoje!!
AmerZE1990
Ti si bolestan
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.