Poznati svi učesnici Memorijalnog turnira "Andrija Anković"
Organizator se potrudio da dovede kvalitetne ekipe

Turnir će se održati 26. i 27. januara

Poznati svi učesnici Memorijalnog turnira "Andrija Anković"

S. Mlaćo

Na Memorijalnom turniru "Andrija Anković" koji će se održati 26. i 27. januara 2019. godine nastupat će domaćin NK GOŠK, te HŠK Zrinjski, Sutjeska iz Nikšića i kombinovani tim zagrebačkog Dinama.

GOŠK će uskoro moći povaliti sa najstarijim turnirom u regiji, a i ove godine čelnici ovog bh. premijerligaša potrudili se da turnir bude veoma kvalitetan, te prava provjera sve klubove.

Planirano je i održavanje GOŠKo-ve plavo bijele noći koja je i protekle godine opravdala očekivanja čelnika i navijača ovog kluba, a domaćini najavljuju i brojna iznenađenja.

Podsjetimo, posljednji turnir koji je održan u februaru ove godine osvojila je Sutjeska iz Nikšića koja je u finalu savladala organizatora NK GOŠK 2:1.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi