Poznato gdje Gabbiadini nastavlja karijeru?

Agent potvrdio da ima ponude

Poznato gdje Gabbiadini nastavlja karijeru?

Endin Čaušević

Italijanski napadač Manolo Gabbiadini u januarskom prelaznom roku će prema svemu sudeći napustiti ekipu Napolija.

Već nekoliko sedmica špekuliše se da će Gabbiadini napustiti Napoli, te da već ima nekoliko ponuda na stolu. Italijanski mediji prenijeli su danas da je njegov agent potvrdio da će napustiti Napoli, te je otkrio gdje bi mogao nastaviti svoju karijeru.

"Sve ćemo znati naredne sedmice. S Napolijem pregovaramo još uvijek o tome da li će ga pustiti da ide. Imamo nekoliko ponuda i mogu vam samo reći da će igrati u Njemačkoj ili Engleskoj ukoliko odluči da napusti Napoli", rekao je Silvio Pagliari.

Njegov agent nije otkrio koji klubovi su zainteresovani za Gabbiadinija, ali se špekuliše da su u pitanju Wolfsburg i West Ham. Međutim, stvari oko njegovog transfera bit će poznate naredne sedmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi