Poznato kada će Kolašinac debitovati za Arsenal

Zajedno sa Lacazetteom

Poznato kada će Kolašinac debitovati za Arsenal

Bh. reprezentativac Sead Kolašinac neće još dugo čekati na debitantski nastup za Arsenal, u koji je ovog ljeta stigao kao slobodan igrač iz Schalkea.

Arsenal se trenutno nalazi na turneji u Australiji gdje će odigrati dvije prijateljske utakmice, a Arsene Wenger je potvrdio da će na njima zaigrati i pojačanja ovog kluba Sead Kolašinac i Alexandre Lacazette.

Naš fudbaler bi tako za Arsenal trebao debitovati već u četvrtak 13. jula i to na prijateljskoj utakmici protiv Sydneyja, koja se igra u 11:30 sati po našem vremenu.

Ako se to ne desi, popularni Seo će prvi nastup za Arsenal najvjerovatnije dočekati dva dana kasnije kada Arsenal igra prijateljski meč sa ekipom WS Wanderersa s početkom u 12 sati.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Arsenalu do početka nove sezone u Premier ligi predstoji još mnogo utakmica sa jakim protivnicima na International Champions Cupu i Emirates Cupu, a sezonu u Engleskoj će otvoriti utakmicom Community Shielda protiv Chelseaja koja se igra 6. augusta.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi