Poznato koju tabletu je uzeo Messi protiv Olympiakosa
Foto: Screenshot

Imao stomačnih problema

Poznato koju tabletu je uzeo Messi protiv Olympiakosa

Endin Čaušević

Barcelona je u srijedu na domaćem terenu savladala Olympiakos (3:1) u meču grupne faze Lige prvaka.

Katalonski klub je bez većih problema uspio da upiše i treću pobjedu zaredom u Ligi prvaka. Ipak, nakon utakmice u centru pažnje bio je Lionel Messi kojeg su kamere uhvatile na početku meča kako uzima nešto iz štucne.

Prema prvim informacijama iz Španije činilo se da je Messi uzeo glukoznu tabletu koju sportisti dosta često uzimaju. Nakon toga Marca je objavila da je to bila samo karamela, no sada nam sa Pirineja stžu nove vijesti.

Navodno, Messi je uzeo tabletu "Almax" koju uzima već godinama protiv mučnine i žgaravice. Poznato je da je Argentinac znao povraćati na utakmicama što je objašnjenje za ovaj nesvakidašnji potez.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Također, katalonski Sport tvrdi da je upravo to razlog što se Messi znatno manje kretao na ovoj utakmici, te da je tek "proigrao" u posljednjih pola sata kada je lijek počeo da djeluje na njefove stomačne probleme.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi